Kungsbacka

Sälja bil i Kungsbacka

 

Om du skall sälja bil i Kungsbacka så är vi rätt bilhandlare för dig. Med mångårig erfarenhet har vi hjälpt hundratals kunder att sälja sin bil och vi kan därför erbjuda en smidig tjänst där du kan fokusera på annat. För att komma igång så börjar du med att fylla i formuläret här på vår sida, därefter kommer vi inom kort att återkomma med en värdering.

Värderingen du får på din bil stämmer till 99% och till skillnad från många andra handlare så erbjuder vi det som utlovats, om inte bilens skick skiljer sig allt för mycket med tidigare beskrivning.

Vi kan värdering helt enkelt.

1. Registrera din bil i formuläret nedan och avvakta svar från oss.
2. Lämna bilen hos oss eller så hämtar vi den hos er enligt ö.k.
3. Pengar på kontot direkt!

 

Mölndals bilförsäljning AB

Adress
Ringögatan 13
417 07 GÖTEBORG

Öppettider
Måndag — fredag: 10:00 – 18:00
Lördag och söndag kl. 11:00–15:00

Telefon
0738-763806

Kontakta oss
 

Hur värderas bilen när du ska sälja din bil?

Hos oss är det inga datorer eller algoritmer som värderar din bil utan vår personal med lång erfarenhet som vet vad din bil är värd och när du skall sälja din bil i Kungsbacka så är vi nära till hands eftersom vi har en utställningshall på Ringön.

Om man väljer att sälja sin bil privat så är det många moment man måste tänka på och kostnader som kanske inte är självklara, därför är det vid en försäljning bra om man går igenom bilen, se därför till nedan lista för att intrycket skall bli så bra som möjligt.

  • Bilen är fri från rostangrepp.
  • Att repor och bucklor är åtgärdade.
  • Ta reda på all extrautrustning som bilen är installerad med.
  • Tvätta och polera bilen.
  • Fotografera bilen för att skapa en attraktiv annons.

Att göra allt detta och tillverka en annons kan vara tidskrävande och krångligt, men allt detta ordnar vi med så att du slipper det.

Vad ligger till grund för en värdering?

En bils värdering baseras på många faktorer som vid förklaring känns naturliga. Som mycket annat så är det såklart tillgång och efterfrågan som sätter priser på bilmarknaden samtidigt som produkttyp, skick och ålder är fler faktorer.

Vad är det för bil?
Om det är en bil från ett bilmärke som är mer eftertraktat och som anses ligga i ett premium-segment så värderas dessa biler högre än t.ex. ett nytt bilmärke.

Årsmodell
Nyare bilar är i regel värda mer.

Miltal
Bilar som gått mindre är värda mer.

Utrustning
En välutrustad bil motiverar ett högre värde för dig som skall sälja bil. Att bocka i rätt utrustning vid ett köp av ny bil kan ha stor effekt på värdet.

Garantier
Om det finns garantier kvar så drar det upp priset en del eftersom då behöver inte köparen ta en lika stor risk och kan således vara beredd att betala lite mer för bilen.

Skick
Detta är kanske den mest självklara faktorn inom värdering utav en bil. Vid rostangrepp så kan det få de flesta köpare att ta avstånd eftersom det kan innebära en stor osäkerhet. Och om den dessutom gått väldigt långt så skapar det en ännu större osäkerhet.

Om säljaren av bilen inte tagit hand om den så kanske det lett till skador på inredning, kaross, lack och funktioner. Sådant som man förväntar sig skall vara i bra skick och fungera.

Här kan du läsa mer om bilpriser.

Rulla till toppen